Eleonora Bohman

KRAFTFULLA VERKTYG FÖR BÄTTRE LIVSKVALITET


Eleonora Bohman

2007 kom jag i kontakt med metoden Sorgbearbetning. Vid tidpunkten arbetade jag inom begravningsbranschen. Under en utbildning blev jag plötsligt påmind om allt det smärtsamma jag varit med om under min barndom i Argentina, där jag är född, och flykten  därifrån.


Detta blev starten på det som kom att bli en lång resa i personlig utveckling. Jag har sedan utbildat mig till Certifierad Handledare i Programmet Sorgbearbetning, diplomerad ICF Coach och Certifierad i medberoendemetoden Res dig.


Sorgbearbetning har hjälpt mig att göra upp med mitt förflutna. Coachingen är min kompass och väglder mig framåt.  Medberoendemetoden har lärt mig  hitta mitt sanna jag och förstå ett varför.


Min bakgrund från varierande branscher och möten med olika företagskulturer har gett mig bred kunskap och erfarenhet i att möta människor. Jag tycker om att jobba proaktivt och se möjligheter i stort som smått.


Genom åren har jag hjälpt många, både privatpersoner och yrkesmänniskor, att såväl bearbeta sina sorger som att lära sig återupptäcka sina styrkor och nå sina mål.

Copyright © 2015 EaB Företagskonsult.