Eleonora Bohman

KRAFTFULLA VERKTYG FÖR BÄTTRE LIVSKVALITET

 

Eleonora Bohman

Jag kom i kontakt med metoden Sorgbearbetning första gången 2007 då jag vid tidpunkten jobbade på begravningbyrå. Under en utbildning blev jag plötsligt påmind om allt det smärtsamma jag varit med om under min barn- dom i Argentina, där jag är född. Och flykten därifrån.

 

Detta blev starten på det som kom att bli en lång resa i personlig utveckling. Jag har sedan dess gått samtliga utbildningar i Programmet Sorgbearbetning och är idag Certifierad Handledare i Programmet Sorgbearbetning och diplomerad ICF Coach.

 

Min bakgrund från varierande branscher och möten med olika företagskulturer och människor har gett mig bred kunskap och erfarenhet i att möta människor. Jag tycker om att jobba proaktivt och se möjligheter i stort som smått.

 

Sorgbearbetning och Coaching är kraftfulla verktyg som hjälpt mig genom åren att hantera mina personliga förluster som varit allt från landsflykt, dålig självkänsla, skilsmässa, medberoende, mobbing och att ha barn med diagnos. Jag har genom åren hjälpt många, både privatpersoner och yrkesmänniskor, att såväl bearbeta sina egna sorger som att lära sig att möta andra sörjanden.

Copyright © 2015 EaB Företagskonsult.